Luonnollinen toimintatapa

Kestävä kehitys

Niitty-ympäristö läsnäolevana ja toiminnan reunaehtoja asettavana, on ollut alusta lähtien kunnioituksemme, varjelumme ja inspiraatiomme lähde. Olemme pieni osa ihmeellistä ekosysteemiä, jonka vaaliminen on meidän kulmakivemme. Kestävä kehittäminen ja jo olemassa olevan hyödyntäminen niin rakennuksissa, tuotteissa kuin palveluprosesseissa, on ollut meille aina taloudellisuus ja ympäristöllinen perusperiaate. Paikallisten tuotteiden, kulttuurin ja osaamisen yhdistäminen, on toimintamme ydin. Tyytyväiset asiakkaat innostavat jatkuvaan kehittämiseen niin osaamisen kuin elämystenkin saralla.

Tunnustuksena pitkäjänteisestä ja arvokkaasta työstä Kestävän kehityksen edistämisestä, olemme saaneet kesäkuussa 2020 Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkin. Kehitystyötä on jatkettu määrätietoisesti ja kesäkuussa 2023 saimme Green Key sertifikaatin.

Hiljaisen Kansan Niittykahvila on allekirjoittanut Glasgow declaration on climate in turism -ilmastojulistuksen, jossa sitoudumme puolittamaan hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä ja saavuttamaan hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä.